Lidt mere om mink og de udokumenterede påstande fra regeringens og Kåre Mølbaks side.

Lad mig lige slå fast – indtil videre er der mindst registreret 198 (!!!) mutationer i SARS-CoV-2-virus. Altså COVID-19´s virus. Hvis Kåre Mølbaks observation vitterlig var SÅ epokegørende, ja, så var data som minimum offentliggjort og ville selvfølgelig have fundet vej til fx Science eller Nature. Men surprise – det er IKKE offentliggjort ikke engang i Køge lokalavis hvor jeg formoder man kan betale for at få det bragt (dårlig vittighed).

Mutationer kan sidde mange steder på genet – og dermed have forskellig betydning. Men pointen er, at vi ikke aner, hvad det er for mutationer Kåre Mølbak mener at have fundet hos 12 smittede fra mink. Vi aner det ikke. Ej heller kan vi efterspore dokumentationen for at det vitterlig er sandt for data er IKKE offentliggjort Så reelt kan det være grebet ud af luften.

Sådan fungere forskning IKKE. Vi kan påstå mange ting. Lige nu har vi ventet i flere måneder, fordi Rigshospitalets forskning IKKE er offentliggjort. De kunne med samme ret have indkaldt til et hav af pressemøder for at påstå alt muligt og umuligt. Det gør de ikke. De afventer utålmodigt offentliggørelsen af deres forskning.

Det er så himmelråbende vanvittigt. Det er vanvittigt hvad befolkningen udsættes for – men det er decideret tragisk for mink-familierne. Tænk på ikke alene de økonomiske omkostninger men i særdeleshed de menneskelige. Katastrofer som vil gøre dem syge – ikke mindst enorm psykisk belastning. Måske også død. For en påstand som ikke er dokumenteret. Skal befolkningen blive ved med at finde sig i det? Hvem er de næste af os, som det skal gå udover? Frisører måske? For jeg gætter på at der kan være virus i afklippet hår……som så endda ligger på gulvet. Det er så VANVITTIGT.

STOP STOP STOP.

https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html