Det kan være svært at se fortovet, når man har maske på. Ganske enkelt fordi udsynet er hæmmet. Det gør, at vi må forvente flere faldulykker, især hos ældre og gangbesværede borgere. Jeg læste netop en meget interessant men også nedslående editorial i det medicinske tidsskrift BMJ (se link nedenfor). Vi må forvente, at flere vil falde som følge af at de bruger mundbind. For nogle af dem, især ældre, kan det koste dem livet! Fordi et lårbensbrud hos ældre menneske ofte medfører dødelig udgang. Sådanne vigtige pointer har vi slet ikke set i denne corona-tegneserie, som regeringen har tvunget os ind. Bistået af deres lakajer. INGEN har overhovedet skænket det en tanke. Og det har hele tiden været min pointe-  og er det fortsat – nemlig hvordan det er helt uden stillingetagen til alle de medfølgende utilsigtede hændelser, som der følger i kølvandet på anbefalingen om brug af masker i det offentlige rum. Kort sagt – det kan koste ældre og gangbesværede livet, simpelthen fordi deres risiko for at falde er markant større, når de har maske på og dermed forringet udsyn – ikke mindst blik på fortovet. Du bør også selv være MEGET påpasselig, når du går med mundbind på og holde godt øje med fortovet, kantsted, bumps osv. Jeg vil gerne, hvis man kan holde øje med statistikken for knoglebrud – før og efter maskepåbuddet.
Mit skøn er at mindst 300.000 danskere IKKE tåler mundbind. Det kan skyldes mange ting – fx astma, rygerlunger, hjertesygdom, angst eller gangproblemer. 
Det glæder mig, at Sundhedsstyrelsen har slået fast, at der SELVFØLGELIG er nogle mennesker, som ikke tåler mundbind/maske. Og det skal omgivelserne acceptere. Det er på tro og love og man behøver ikke lægeerklæring.
Vores badge gør livet lettere for dig – fordi omgivelserne straks ser, at du er undtaget.
Du kan købe på links eller i dag i vores butik på Blegdamsvej 104 (send dog sms på 40312045 først så vi ved de ikke er udsolgt) – og fra på tirsdag i vores butik på Klostergade 3.