En “båt båt´er” er jo et udtryk jeg har opfundet i forbindelse med coronakrisen og chikanen. Min yndlingspatient – og eneste – Kisser har også haft brugt det.

Men nu glæder jeg mig over, at båt båt får den stik modsatte betydning for mig. Nemlig honk honk i Ottawa – Canada. You honk into our hearts.

Mandatory vaccines af chauffører er selvfølgelig rablende vanvittigt og afslører en enfoldighed hos Trudeau som overgår den enerådige enfoldighed vi har set hos den danske statsminister Mette Frederiksen. Men her har hun retfærdigvis mødt sin overmand.

Jeg håber at Truckers Freedom Convoy 2022 overvinder enfoldighed, magtfuldkommenhed og en for folkesundheden ekstrem farlig premierminister Trudeau.

Mit bud – det er selvfølgelig at fakta sejrer. Også denne gang.

Tålmodighed er en dyd – men herhjemme er det jo tydeligt hvordan hele korthuset er ramlet sammen om ørerne på regeringen, SSI og SST. Det er sølle at være vidne til – men det mest ærgelige er, at det alligevel skulle tage to år…

Læs for sjov mine posts fra marts 2020 – og så forestil dig hvordan landet så ud – folkesundheden – hvis man havde lyttet (og forstået).