21.3.2020 testede man 564 og fandt 48 smittede. Idag har man testet 42279 og fanget 331 smittede. Når man altså tester 75 gange flere – ja så skal vi altså også gange dagens ´fangst´med 75 for at kunne sammenligne. Det er almindelig hovedregning. Ergo skulle vi fange 3600 smittede for at kunne sammenligne. Nej vel!?  Det tal er vi meget meget meget langt fra.

Og så har vi den famøse positivprocent. Nemlig hvor mange procent af de testede som er testet positiv. Det er DET tal jeg har fulgt nøje hele tiden og det er reelt det, som er mest sigende.

Jeg prøver lige igen – så ALLE kan forstå det. Dagens procent af de testede, som er positive, er 331/42279 x 100 = 0,78. Altså UNDER 1%. Det tal burde pressen interessere sig for og reelt lave breaking news med FORTSAT UNDER 1% COVID-19 positive! Og tallet har været under 1% siden 2. maj 2020. Hvis du skulle være i tvivl. Jeg ville ønske, at pressen gjorde sig umage med at forstå procentregning – så ville vi være et helt andet sted. Tror også mange politikere, kunne og burde lære procentregning. Det er meget nedslående, at vi et oplyst og veluddannet land (vil vi da selv mene) er SÅ talblinde og faktaresistente. Det er virkelig skræmmende.

 

Resultater blandt antistoftest blandt 18.000 inviterede deltagere, må vi skønne, at max halvdelen af de smittede reelt har haft symptomer (og dermed IKKE er syge og endnu mindre smitter andre!

Så CoROpå! Og dagens fortsatte stramninger bunder i corona-politik og IKKE i fakta. Ligesom det har været tilfældet hele vejen igennem coronakrisen.

Du kan stadig bestille vores “CoROpå – en samtalebog om COVID-19” her:

https://forlagetliva.dk/coropa-en-samtalebog-om-covid-19.html

Og vil du ikke bruge pengene herpå – så kan du låne den gratis på det nærmeste bibliotek :-).