I går var en herlig dag – fordi vores nye hjemmeside www.maimundo.dk gik viralt. Det fejrede vi med et privat event i går eftermiddags, hvor vi havde inviteret vores glade kunder til en fejring. På intet tidspunkt var vi over 50 – i lokaler som kan rumme langt flere. Alle retningslinier blev overholdt snorlige og jeg kan personligt garantere for, at INGEN blev smittet med andet end glæde og kærlighed de timer, hvor vi hyggede os sammen.

Hen mod slutningen kom pludselig to bevæbnede betjente brasende ind i vores butik på Østerbro. Jeg var straks henne hos dem for at høre, hvad de kom for. Begge var retfærdigvis både venlige og undskyldende. Jeg fik sagt, at alle var inviteret – og det var de to betjente ikke. De konstaterede selv omgående, at det var en privat fest. Plus der var IKKE flere end 50 i lokalet og alt så fredeligt ud.

De gik hurtigt igen og nåede da også at undskylde sig med, at det jo var i disse ´coronatider´ at de lavede kontrolbesøg. Jeg må være ærlig at sige, at den køber jeg IKKE. Politiet har IKKE ret til at bruse ind på privat område og til et lukket (og meget fredeligt) event.

Tænk sig, at politiet rykker ud til et privat event for at tælle gæster!? Mange gange kommer de ikke ud til indbrud. Der er kvinder og børn der tæves helt og halvt ihjel uden at de rører en finger – og så rykker 2 (!!) betjente gud- hjælpe-mig ud til et privat event en fredag eftermiddag.

Indrømmet – jeg vil ikke udelukke, at de 1) gerne ville se Mai nu de alligevel var på arbejde og 2) det havde betydning at det var os, som afholdte eventet og 3) det var udtryk for chikane fra coronabanden (hvem den så end er).

Det gode er – at jeg også selv kan tage en stor autoritet på mig. Jeg har mange års erfaring i at puste mig op – og det gjorde jeg med god ret igår.  Lige der, var det politiet, som blev den lille part. En anden gang vil jeg bede politiet om at holde sig væk fra vores private events – fraset hvis vi selv beder dem om at komme!

Vi lever IKKE i en politistart – men jeg må indrømme, at mine tanker går den vej, når der pludselig dukker to bevæbnede betjente op til et privat arrangement alene for at tælle antallet af gæster! Så er vi godt nok langt, langt, langt ude. Grotesk faktisk.

Og corona-tallene – ja de er fredelige og INTET tyder på nogen-som-helst foruroligende udvikling. Tallene er reelt snorlige og har været det nu i 5 måneder!! Så fortsat CoROpå!

Politiet bør og skal bruge deres krudt på at passe på borgerne og ikke chikanere borgerne! Det vi oplevede igår var ren politi-chikane. Intet andet.

 

Men hey – life is rich – gå ind og kig dig omkring på www.maimundo.dk og glæd dig over livet <3.

 

PS.

Kan se en af mine stalkere bor i Aalborg og har IP-adresse: 212.10.27.199  og IP –185.217.117.117 tænker han stalker andre end mig. Hvis du kender hans navn – så send mig det gerne. Gerne her på bloggen. Man skal selvfølgelig stå ved hvad man skriver af svinske beskeder til andre mennesker. Det gælder også vores ondskabsfulde fjols fra Aalborg. Digital chikane skal selvfølgelig have konsekvenser. Kender du ham? Måske er det din mand, kæreste, nabo, kollega, søn eller kammerat – som skriver grimt til og om andre mennesker. Det skal stoppes og have konsekvenser.