Dette indlæg skal ikke handle om lægekonsulentens samfundsnyttige rolle. Jeg håber, at det for forstandige står klart HVOR vigtig lægekonsulenten er for at sikre borgerens retssikkerhed og sikre ensartethed i sagsbehandlingen omkring lægelige forhold. En vigtig funktion for borgeren, kommunen og samfundsøkonomien. For resten – ikke mindst dem med en klar politisk agenda – synes det hele mudret og nogle ønsker ligefrem ikke at forstå tingenes rette sammenhæng. Det er der intet nyt i. Sådan har det være de 20 år jeg har været lægekonsulent!

Det betyder også, at jeg – og andre lægekonsulenter – har været jaget vildt i vel netop 20 år. Hvad vi har været udsat for af chikane undervejs er ikke værd at snakke om. Det har været grimt, ækelt og ganske grænseoverskridende. Den eneste forskel er dog, at nu bliver det mere og mere ´hvermandseje´ at blive udsat for chikane på nettet. Og det skal selvfølgelig stoppes. For det er helt urimelige arbejdsvilkår. For lægekonsulenter, sagsbehandlere, lærere, pædagoger – for slet ikke at tale om politikere.

Vi afholder i LIVA nedenstående vigtige kursus – som jeg håber, at mange vil få glæde af. For det er ikke rimeligt, at man skal have ødelagt sit arbejde og arbejdsglæde på grund af andre menneskers (ofte anonyme) chikane. Meget grove og injurierende chikane ligefrem.

Aktuelt har jeg oplevet, at FB faktisk har strammet gevaldigt op og nu slår hårdt ned på injurier og chikane. Det synes jeg er befriende og positivt. Omend jeg fortsat gerne så, at der var en form for ´netpoliti´ med straks konsekvens og bøder. Men der lander vi måske.

Kom gerne til dette vigtige kursus eller del det med nogle, som du tænker vil have glæde heraf. Måske en i din familie, som chikaneres groft.
http://www.livakurser.dk/kurser/hetz-og-had-online-vold-og-trusler-pa-nette-og-handtering-heraf