Så har jeg været med til at lancere en ny dansk APP – ‘Babytegn for alle’. Den ser allerede nu til at få godt fat i nybagte forældre og tanken er, at den skal hjælpr forældre til at kommunikere med deres babyer. Den har da også allerede fået flere flotte anmeldelser!

APP’en indeholder 320 tegn, som alle kan lette kommunikationen med de små børn. I den periode, hvor børnene forstår hvad der siges, men ikke selv formår at svare med ord (fra barnets 6. måned og frem), kan de bruge tegn i stedet. Al forskning på området viser, at tegnene kan være med til at fremme barnets sprogudvikling og ikke mindst knytte endnu tættere bånd til barnet.

I mine øjne er babytegn genialt. Ganske enkelt. Det fremmer barnets sproglige udvikling men knytter også båndene mellem den voksne og barnet endnu tættere. Des bedre man forstår hinanden, des lettere er det også at holde endnu mere af hinanden. Samtidig ved vi også. fra den praktiske hverdag, at babytegn kan være med til at mindske antallet af konflikter samt spare barnet for unødvendige frustrationer. Barnet lærer lynhurtigt tegnene og formår at bruge dem selv, så barnet kan gøre sig forståeligt overfor forældrene og de professionelle omkring barnet.”

Om Babytegn:
Babytegn (eller nærmere, baby- og børnetegn), kan forøge og styrke børns sproglige udvikling og gøre det endnu lettere at kommunikere med det lille barn, før barnet kan tale. Babytegn kan bruges fra barnet er 6-9 måneder gammelt og frem til det taler flydende.

Det er påvist at brugen af babytegn:
– Fremmer barnets sprog
– Øger den følelsesmæssige tilknytning
– Mindsker frustrationer hos barnet
– Giver barnet mulighed for at udtrykke behov
og ønsker lettere
– Mindsker risikoen for bid og vold – Gør barnet gladere og kvikkere

APP’en indeholder:
– Er udgivet til både iOS og Android
– Udkommer på dansk, engelsk samt tysk
– 320 forskellige videoer med babytegn (30 tegn i den gratis version)
– Quiz-funktion – test din viden
– Kategorisering af babytegn
– Gem udvalgte babytegn under foretrukne
Pris: kun 32,- kroner

DOWNLOAD:
Download prøveversion:
https://itunes.apple.com/dk/app/babytegn-for-alle-lite/id673062267?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
Den findes både til Iphone og Android.
Læs mere på www.babytegnforalle.dk