Min nye søvnbog “Sov godt – din vej til bedre søvn” udkommer i slutningen af september. Stort set alle oplever kortere eller længere perioder med dårlig søvn. Ikke mindst ved stress, spekulationer, sorger og bekymringer. I denne Covid19 tid har mange uden tvivl sovet elendigt og gør det fortsat.

Min søvnbog indeholder effektive søvnråd og forklaringer til hvorfor de virker. Plus selvfølgelig hvorfor søvn er den ultimative vigtigste enkeltfaktor, når det gælder et sundt (og langt) liv.

Du kan forudbestille bogen til særpris 199 kr (inkl forsendelse). Du får den tilsendt straks den er på lager cirka 1. september. Overfør på mobilepay 30934 (LIVA) og skriv navn, adresse og tlf. Bogen udkommer ultimo september. Prisen bliver 249 kr.

Hvis du er interesseret i at købe mere end 5 bøger til fx dit personale – må du gerne sende mig en mail på vibeke@vibekemanniche.dk. Så finder vi en god samlet pris <3.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker webinar eller foredrag om søvn, søvnens betydning og ikke mindst gode og effektive søvnråd.

Ovenfor ser du forsiden – som jeg bare ELSKER. Jeg glæder mig til at få bogen ud – og glæder mig til at få hjælpet så mange som muligt til at sove meget bedre.