Julemåneden er en tid, hvor rigtig mange kvinder ønsker sig smykker. Jeg har jo af samme grund været lidt ´julesalgsassistent´ de sidste dage før jul hos JEWLSCPH.

En ørering skal gøre os smukkere. Hverken mere eller mindre. Jeg har kigget på mange ansigter gennem årene – nogle mere intenst end andre. Vi har alle fortrin, som vi gerne vil fremme og andre dele, som vi gerne vil have mindre fokus på.

Perfekte øreringe til mange er disse dråbeformede med røgtopaser til 1249 kr. (i sølv belagt med rosegold). Dels sikrer de smukke, facetterede og transparente stene, at der kommer glans til håret. Dels er dråben velegnet til de fleste ansigtsformer.

Og indrømmet – med alderen får vi lidt mere tørt hår. Derfor betyder det endnu mere, hvad vi har i ørerne og har vi en transparent sten på, som hænger, giver det glans til håret. Kig selv efter i spejlet!

Ps. Du sidder nok og tænker….har hun nu kastet sig over øreringe. He he. Ja, I lytter jo alligevel ikke efter alle mine gode sundhedsråd. Der taler jeg ofte for døve ører. Måske har jeg mere held, når det handler om øreringe. Hvem ved :-).

Du kan se øreringene på www.jewlscph.com