I ny og næ kan jeg ikke undgå at falde over SSI´s mange forkerte rapporter. Også selv om jeg aldrig rigtigt læser dem, da jeg synes deres analyser er utroværdige. Giv os tallene- og vi kigger på dem selv…Hvis vi iøvrigt får de rigtige tal. Altså hvem der reelt er døde AF corona. Indlagte AF corona osv. Men det er en anden snak.

Senest så jeg, at de i seneste rapport forsøger at nedtone overdødeligheden. Den må vi forstå var til stede i slutningen af 2021!? NEJ – den har været tilstede hver eneste måned siden maj 2021.

Enten er SSI ganske enkelt ikke gode nok til at tolke og læse data – eller så forsøger de med vilje at nedtone de alvorlige konsekvenser af nedlukningerne. Motivet interesserer mig mindre – men det gør deres vildledning af befolkningen til gengæld.

Lad mig slå fast – vi har i Danmark haft en overdødelig af alle årsager siden maj 2021 og har den fortsat. Omend lidt mindre her i januar. Tallene er fra Danmarks Statistik. Vi har endnu ikke fået oversigten over hvad de enkelte er døde af – og kender jeg sundhedsdata godt nok – så skal vi ihvertfald vente mindst et år før vi får data for 2021. Men de absolutte tal lyver ikke!

Hvad skyldes overdødeligheden i 2021 så? Meget vel mange faktorere 1) forsinket diagnostik og behandling af kræft- og hjertesyge. Det indhenter folk og livet bliver kortere. Er du i tvivl om betydningen af at lukke sundhedsvæsenet ned 3 gange – ja – så kan vi jo bare lukke skidtet. Hvis du naivt og som del af din corona-hjernevask ikke mener, at det har betydning for folkesundheden – herunder dødeligheden. Selvfølgelig har det det. 2) ensomhed – som er en dødelig sygdom. Herunder psykisk sygdom og selvmord. Vi har ikke de nøjagtige tal. Men selvmord er ikke kun at man aktivt tager livet af sig selv – “selvmord” er også, at man stopper med at tage livsvigtig medicin, sløser med den, drikker mere osv. 3) vaccinerelaterede dødsfald. Jeg savner disse tal offentliggjort (udover via aktindsigter) og jeg mener bestemt ikke at man kan udelukke, at nogen er døde som følge AF vaccinationerne og ikke alene MED (og sidstnævnte ved vi gælder for mange tusinde selvfølgelig).

Jeg glæder mig til at pressen vågner op – og tager de nødvendige, demokratiske diskussioner – ikke mindst om disse væsentlige tal.

Den uafhængige radio skal have den ros – at de inviterede mig ind til en åben snak i går fredag. Også selv om de også selv har været på “censurer-manniche” linien. Men fint nok. Man skal have ros for at blive klogere. Jeg glæder mig til at indslaget bringes – men det bliver som jeg forstår først om nogle måneder. Så kan vi da også trøste os med, at det uden tvivl er langt mindre “farligt” det jeg siger ;-).

Du tænker nok – whaatt – har Vibeke fået en spyflue i rumputten. Siden jeg poster så meget her.

Nej – men før har jo postet rigtigt meget på FB og LI. Derfor var min blog mindre vigtig.

Men jeg må jo desværre erkende, at FB og LI censurerer i så ekstrem grad, så det ikke er muligt for en fagperson som mig at poste der. Deres faktatjekkere er ikke peers – men har til gengæld et meget klart mål. Lukke munden på regeringskritiske røster.

“Tjek det” er en useriøs og i mine øjne pinlig socialdemokratisk opfindelse. Helle Thorning Schmidt er højt placeret i FB. Som jeg sagde til Rasmus Jarlov fra Konservative igår – at hvis politikerne IKKE gør noget ved dette massive demokratiske problem – ja så rammer det også ham og andre i oppositionen næste gang. Ganske enkelt. Det er for mig at se sammenligneligt med kinesiske forhold. Måske værre – for der taler omverdenen i det mindste om det. Her lader vi bare den ekstreme censur passivt passere. Ingen transparens. Ingen klagemuligheder. INTET! Udover censur og nedlukning.