Jeg er både rystet og vemodig over at vågne op til et land, hvor politiet møder op i en restaurant som Kokkeriet (kender dem ikke personligt) og udskriver en bøde, fordi restauranten er ved at runde af kl. 22.30. Det er jo ganske enkelt vanvittigt.

Samtidig er der kvinder som tæves, børn der bliver udsat for grov vold og seksuelle krænkelser, bander der sælger drugs til vores unge, indbrud osv – og så er politiet gud-hjælpe-mig blevet forvandlet til STASI – som overvåger befolkningen og at vi går i trit.

Der er INTET videnskabeligt belæg for, at det ændrer noget som helst at vi går hjem kl. 22. Virus holder ikke fri til da. Og hvis rationalet er, at vi derefter bliver for fulde og dumme…så tjaaaa.

Vi smitter primært nære relationer – altså dem i kysser på, spytter på, drikker af samme krus, ryger på samme vandpipe, spiser samme mad af og med osv.

Ikke alene er det helt uden hold i videnskabelig dokumentation, men det er også groft overgreb i befolkningens personlige frihed og bevægelsesfrihed. Jeg er rystet over, at vi lever i en politistat, hvor det er det, som politiet bruger deres kræfter på. Men jeg er endnu mere rystet over, at oppositionen og befolkningen passivt ser på. DET er nok det allermest skræmmende.

Er oppositionen gået i hi? Den hastelov skal ophæves – omgående!