Har du fulgt min blog ved du, at positivprocenten nu i flere uger har ligget omkring 1%. Idag er den 0,9% og altså faldende – samtidig med at lidt færre indlagte.

Det har INTET med regeringens besynderlige indgreb – det har vi i hvertfald ingen dokumentation for. Men handler om virus liv og hvad vi må forvente – nemlig at der vil være løbende udbrud. Det har INTET med at vi ikke må opholde os på restauranter efter kl. 22 – eller at politiet opfører sig som var vi en politistat og jager folk hjem fra fester kl. 00.40! Ækelt helt ind i til benet.

Kig godt på kurven ovenfor – og du ser HVOR fredelig kurven har været faktisk siden 2.maj hvor den kom under 1%. Når man tester vanvittig mange dagligt – ja, så fanger man forholdsvis flere. Og der testes altså cirka 60 gange flere end i marts!

Som jeg har skrevet tidligere, mener jeg ikke, at COVID19 længere skal og bør betragtes som en farlig virus og dermed legitimerer den heller ikke de voldsomme tiltag indført i forbindelse med hasteloven. Det er tid til at sadle helt om og få landet på skinner igen.

Som jeg har sagt mange gange før CoROpå!

Har du ikke læst vores kritiske samtalebog – kan den bestilles her. Du kan også låne den via biblioteket :

https://forlagetliva.dk/coropa-en-samtalebog-om-covid-19.html