Positivprocenten falder fortsat. Antallet af indlagte falder. Antal af døde MED Covid-19 falder. Kort sagt IT IS OVER!

Den britiske variant fylder lidt mere blandt smittede. Og? Der er mange mutationer i SARS-CoV-2 og den britiske en ud af mange tusinde. Plus den er IKKE mere sygdomsfremkaldende eller “farlig” end andre mutationer. Læs her:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.01.28.21250680v1

Stop dog jer selv derude.

Jeg får kvalme over den dumhed blandt ikke alene politikerne – som tror de ved hvad de taler om (det gør de åbenlyst IKKE) og pressen som følger med. Magnus Heunicke den stakkel – han virker rundtosset og fremstår også sådan. Bleg, rundtosset og tummelumsk.Hans hysteri omkring den britiske mutation er et monster i hans eget hoved. Et spøgelse. Angsten er IKKE funderet i faktuelle forhold – men han bruger “det britiske monster” så befolkningen tror, de fortsat skal være bange. Det er jagten på frygt. Intet andet. Landet kan åbnes og SKAL åbnes omgående!

Jeg ved snart ikke hvordan jeg skal få det forklaret – men FLOKIMMUNITETEN er opnået. Glem den britiske variant.

Luk for h….. landet op! Præmissen for diskussion er helt skæv. Det er pinligt. Tåkrummende pinligt.

Og nej – regeringen har IKKE klaret det godt. Mette Frederiksen løj overfor folketinget og løj overfor befolkningen. Det var ikke en fejl – det var en løgn som blevet gentaget mange gange. Sig mig engang – skal INTET længere have konsekvenser? Før coronahelvedet bildte jeg mig ind, at løj en statsminister beviseligt overfor folketinget – ja, så røg hun ud. Omgående. Men nu – så bliver hun siddende. Det er virkelig uhyggeligt.

Må ordentligheden, ansvarligheden og videnskaben vende tilbage til landet – den har haft forladt landet det sidste år. Vi kan ikke kun pege på politikerne og pressen – jeg er nødt til at sige, at I er rigtig, rigtig mange, som har sovet i timen. Hver dag vågner flere og flere op (og mange skriver tak for det) – men NU må det altså stoppe det coronahysteri!

I know – jeg er hende ingen vil lege med i pressen.

Det er fint nok – for ALLE vil lege med mig på de sociale medier. Så det skal nok gå. Og så forbliver DR og TV2 slukket – indtil de begynder at inddrage kritiske faglige røster. Som min i al beskedenhed.