Til redaktionen,

INGEN 3. bølge – grundet flokimmunitet og sæsonen

 

Over hele verden ser vi, at covid-19 svinder. Det skyldes mange ting – ikke mindst at virus har undergået så mange tusinde mutationer, at den er blevet mere fredelig. Et helt klassisk forløb.

Regeringen taler hele tiden om den engelske mutation. Men når man ser på fx England og Irland, hvor den har været i vækst, ja, så er positivprocenten fortsat faldet. Kort sagt – det har ingen praktisk betydning (se venligst grafen).

Herudover har vi herhjemme opnået flokimmunitet. Det skyldes 3 forhold – 1) antal naturligt smittede, 2) antal vaccinerede (nu 350.000 vaccinerede) og 3) MFR-vaccine af børn og unge som giver erhvervet immunitet ifht covid-19. (se venligst grafen)

Sidst men ikke mindst gør foråret for corona, at den svinder igen. Grundet sæsonvariationen, som alle nu er enige om den har og som vi også så i foråret 2020.

Kort sagt – it is over!

Landet kan uden problemer åbnes helt!

Min lægefaglig vurdering bygger på fakta, videnskabelig dokumentation og 30 års erfaring med forekomst af sygdomme, herunder smitsomme sygdomme. Af samme grund har mine løbende lægefaglige vurderinger under coronakrisen været korrekte – og er det også fortsat.

Vedhæftet to grafer, som ovenfor nævnt. I må bruge dem med kildenagivelse.

I er velkommen til at citere fra ovenstående.

Mvh

Vibeke Manniche

Læge, Ph.d.

Tlf. 40 31 20 45