Det må være lidt som at være lære – man bliver så umådelig træt. For nogle – her pressen og Torben Mogensen – lærer ALDRIG procentregning. Findes der en specialklasse til dem?

Problemet er bare, at historier som “rekordhøjt smittetal” påvirker dem i befolkningen som ikke kan tænke selv – herunder regeringen.

Hvorfor er det sjovt nok de samme “eksperter” som BT forhører sig hos? Fordi de ikke vil kende det rigtige svar? For så er der jo ingen cash-cow ifht at vi alle klikker løs. Det er amoralsk og tegn på virkelig dårlig presseskik. Helt vildt dårligt faktisk. Efter så lang tid, er jeg overbevist om, at de handler i ond tro. Uvidenhed er ikke længere en undskyldning.

Lad mig skære det ud i pap – smittetallene er fuldstændig STABILE. INGEN som i INGEN stigning.

Dagens positivprocent er 1,63% og har været det i mange måneder. Så fat det dog for pokker da!

Vi lever i et videnssamfund – troede vi da – og alligevel er pressen fuldstændig og aldeles immun overfor viden. Så spørger man “eksperter” som Torben Mogensen – som jo helt åbenlyst for længst har mistet grebet om forståelsen af COVID-19. Hvis han nogensinde havde den. Men han passer ind i pressens fortælling og frygt- og klikjagt. Og så skamrider de ham.

Men til dig – som heldigvis læser med her – vil jeg sige som tusind gange før CoROpå. Alt er fint.

Gå ud i verden. Og ja – Mette Frederiksen så åndssvag ud i sin rumdragt – minkene VAR døde – og det var helt ude af proportioner. Ligesom resten af hendes indsats har været.

Hvor bliver det valg dog af….