CoROpå! – dagens tal stagnerende og INGEN øget forekomst. Det er noget forbistret vrøvl, når pressen skriver om højeste tal siden april. For pokker da. I april testede man IKKE over over 24.000 borgere i døgnet! Når man tester flere, fanger man flere. Er danske journalister vitterlig SÅ talblinde? Så hele befolkningen føres bag lyset? Det er om noget pressens FAKE NEWS!
Tilbage til våset omkring april. 8.4.2020 testede man 4204 og fandt 297 smittede. Altså 7%!! Nu er det 0,7%. Altså MEGET markant forskel og man kan slet ikke sammenligne med tallene fra april – så det er noget forfærdeligt vrøvl! Sørgeligt at den danske journaliststand angiveligt er fuldstændig talblinde.
I går var 0,79% af de testede positive for COVID19. OG idag er det 0,78%. Det er NEDADGÅENDE – og i hvertfald IKKE stigende!
Husk nu også, at COVID19 for hovedparten forbliver en infektionssygdom i de øvre luftveje, som størsteparten kun har få symptomer fra! Det er skidt for nogen få – ligesom med influenza – men for størsteparten er det meget fredsommeligt.
Så lad os nu får COROpå!
Vores samtalebog “CoROpå – en samtalebog om COVID-19” udkommer 15.9.2020 og jeg håber flest muligt vil læse den. For der er megen viden, som befolkningen IKKE får serveret og dermed bliver alt for mange alt for bange helt uden grund!