Vi prøver lige igen – Covid19-tallene er fredelige og der er INGEN procentuel stigning. Og netop den procentuelle stigning (eller manglen på samme) er afgørende.

Hvis du tester flere – fanger du flere. Derfor er du nødt til at sætte antal smittede i forhold til antal testede.

Kigger vi på gårsdagens tal – så var der smittet 30 ud af 9103. Altså 30/9103 x 100 = 0,34% Kigger vi på dagens tal ligger den på 0,44% – altså udsving som er same same. Se kurven ovenfor. Og endda en færre indlagt og blot 3 fortsat i respirator.

Sådan har tallet set ud nu i over to måneder! Hvilket betyder vi nok må lære at Covid19 forbliver i befolkningen i en vis grad (som forkølelse) og/eller en stor del er falsk positive (altså usikkerhed ved testen).

Jeg skal bede pressen om at stoppe jeres fake news – lære procentregning – og til resten kan jeg sige, at det er sådan, at du skal se på tallene. Udover selvfølgelig glæde dig over, at blot 3 er i respirator og meget få indlagte.

På kurven kan du se HVOR lavet antallet af smittede ligger ifht antal testede. Reelt kan man stoppe testningen. Det er penge ud af vinduet lige nu.

Der er INTET sundhedsfagligt belæg for nogen som helst restriktioner!

Opdatering d. 30.7.20 – dagens procental ligger på 0,66% – det er så lille en variation, at den statistisk ikke siger noget. Der er så til gengæld en mindre i respirator (fald med 1/3) – der der nu er to i respirator og der er også 3 færre indlagt.

PS. Tallene finder du hos Statens Seruminstitut

https://www.ssi.dk/sygdomme-beredskab-og-forskning/sygdomsovervaagning/c/covid19-overvaagning