Statsminister Mette Frederiksen truer igen med ondskabsfulde restriktioner. På hvilket grundlag?
Nok er der tilsyneladende lidt flere som smittes (reelt marginalt og forventeligt for årstiden) – men samtidig er det tydeligt, at forholdsmæssigt FÆRRE indlægges og endnu mindre på intensiv end bare i foråret. Få dør MED COVID-19.
Kort sagt COVID-19 er fredelig! Restriktionerne er til gengæld ondskabsfulde og utroligt skadelige for befolkningen og landet. Plus er helt ude af proportioner!
Vi ved nemlig, at kronisk (og alvorligt) syge lider og har lidt. Ældre lider og har lidt. Døende lider og har lidt. Børn og unge lider og har lidt. Psykisk syge lider og har lidt. Ensomme lider og bliver flere. Økonomien og virksomhederne lider og har lidt. Fællesskabet lider og har lidt!
Mette Frederiksen er åbenlyst udenfor terapeutisk rækkevidde. Fortsat. Men der er et hav af andre politikere på Christiansborg – som forhåbentlig er vågne og begynder at kunne forstå de faktuelle forhold herunder katastrofen for landet og befolkningen, hvis der kommer yderligere restriktioner. Politikerne skal afkræve dokumentation for restriktionerne – herunder dokumentation for virkningen (som ikke findes). De skal også afkræve proportioner i indsatsen – set i forhold til bl.a. ovennævnte befolkningsgrupper.
Befolkningen har fået NOK og vi kræver at restriktionerne løsnes – herunder at mundbindskravet fjernes! Vi kræver proportionalitet i indsatsen.
Til dig der ikke tåler mundbind. Du er undtaget efter reglerne og INGEN kan tvinge dig til at bruge det.
Se venligst ovenstående kurve – som viser den mindre og fredelige stigning. Bare lige for at på proportioner ind i billedet! Tallene stammer direkte fra SSI – så de bør også være tilgængelige for landets politikere.
Mange oplever, at vores originale gule badge hjælper i hverdagen og giver fred ifht omgivelserne. Du behøver dog hverken badge eller lægeerklæring og tåler du ikke mundbind (af fysiske eller psykiske grunde), har du har ret til at blive ekspederet, gå på restaurant og passe dit arbejde UDEN mundbind.