Indrømmet – hele coronasagen bliver en større og større – men meget sørgelig – farce. Man får indtryk af, at før hvert pressemøde, så rækker Brostrøm og Mølbak ud mod Mette Frederiksen og siger “stik mig mit talepapir”. De er åbenlyst marionetdukker og det afslører sig ved, at det er mere og mere vrøvl. Altsammen åbenbart for at behage statsministeren. Det er da heller ikke nogen hemmelighed, at vi er mange læger som undrer os over, at Brostrøm ikke for længst har smidt håndklædet i ringen. For reelt bliver han jo mere og mere ydmyget. Senest at han ikke spritter af i fitness-centret, samtidig med, at han er den helt store belærende læremester i ikke alene afspritning men maskepåføring. Plus står på mål for, at der “bestemt er evidens” for at masker virker. NEJ- der er ej! Plus der mangler en samlet vurdering af for og imod – herunder forureningen af masker ved almindeligt brug. Ikke brug på en operationsstue – men brug ude i det virkelige liv!

Kåre Mølbak  må man i stigende grad ryste på hovedet af. Senest så man hans ubehjælpelige påstand om, at 95% af alle døde AF COVID-19. Har har så retmæssigt måttet tåle, at mange kollegaer sætter ham på plads og siger kort sagt – vrøvl! Og det er noget ufatteligt vrøvl – også når man ser på SSI´s egne tal. Så man tænker lidt – tror han virkelig at befolkningen og hans kollegaer er SÅ dumme, eller har han bare givet op og sagt med lukkede øjne til Mette Frederiksen “ræk mig mit talepapir”.

Det er som er vi med i et uvirkeligt spacey teaterstykke. Problemet er bare, at det IKKE er et teaterstykke. Det er blodigt alvor.

Lad os sige godnat med et godt budskab – antallet af smittede (ikke nødvendigvis syge) falder! Positivprocenten falder – og du kan se på kurven hvor umådeligt fredeligt det ser ud.

Og til alle jer – som ikke tåler at bruge maske – og dem er der rigtig mange af i landet. Så kan du bruge denne badge – så omgivelserne forstår du ikke kan bære maske og undlader at udskamme dig. Den er ganske effektiv. Og husk – du behøver ikke nogen lægeerklæring. Hvis du ikke tåler at bære mundbind – af fysiske eller psykiske grunde- er du undtaget. Det er på tro og love!

https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html