Modstanden mod WHO’s Pandemitraktat og deres begær efter den ultimative magt over verdens befolkning stiger over hele verden! Ikke mindst takket være en stigende erkendelse af, hvordan befolkningen verden over blev ført bag lyset.

Der var ALDRIG grund til at lukke lande ned. Der var ALDRIG grund til at tvinge folk til de forbandede mundbind. Der var ALDRIG grund til vaccine-og coronapas. ALDRIG. Befolkningen – også herhjemme – blev fyldt med den ene løgn efter den anden.

EMA har gentagende gange både indrømmet og understreget, at der IKKE fandtes dokumentation for, at coronvaccinerne beskyttede mod smitte! Det gør der fortsat ikke. Ergo var de løgne som befolkningen blev fyldt med “om at få livet tilbage”, “beskytte mormor”, “de uvaccinerede truer os andre” og meget and BS fra såvel Sundhedstyrelsen som regeringen ved Mette Frederiksen fuldstændig i hegnet. I bedste fald grundet uvidenhed og i værste fald blev befolkningen bevidst fyldt med disse løgne – og de blev misbrugt til at indskrænke vores grundlovssikrede frihedsrettighede.

D.1.6.2024 er der stor demonstration i Geneve mod WHOs syge magtønske.

Ovenfor ser du programmet – håber vi ses dernede 🇩🇰🇩🇰

Jeg er stolt af at være blandt inviterede talere. Jeg skal fortælle om vores batch-studier på såvel danske som svenske officielle tal. Vores bekymrende fund fra Danmark har vi netop gentaget på svenske data – og finder samme mønster. Plus andre alvorlige fund.

Selv om pressen og magthaverne fortsat krampagtigt forsøger at dække over deres store fejl og alvorlige overgreb på børn og voksne – ja, så vågner verden heldigvis op.

Håber vi ses i Geneve 1.juni 2024 – der er meget mere på spil end du aner!