Jeg mødte i går en fremtrædende politiker, der som det første sagde ” Jeg er så RASENDE, at jeg ikke kan være i min krop”. Samme politiker kendte da svaret på regeringens fornyede meget grove indgreb over for befolkningen. Selvsamme raseri har jeg haft de sidste 8 måneder – og fik forstærket igen igår.

Det er altid en trøst at vide, at man IKKE er alene. Du er heller IKKE alene! Husk det – også på regnvejrsdagene.

Lad os tage fat i gårsdagens største løgn – nemlig at størstedelen af dødsfaldene er AF COVID-19. Det er decideret løgn og det har regeringen heller ingen dokumentation for. Samt har heller ikke fremlagt.

Kig lige på oversigten fra SSI over dødsfald og forekomsten af co-morbiditet – altså om de døde fejlede noget andet. Det gjorde langt størsteparten. Så det er løgn, når regeringen siger at folk døde AF Covid-19. De døde som følge af deres grundsygdom/alder – og så væltede COVID-19 læsset. Højst sandsynligt bistået af en bakteriel lungebetændelse (se nedenfor)!

Et godt (men trist) eksempel er min egen mor. Hun døde af lungebetændelse – men den eneste grund til at hun fik lungebetændelse var, fordi hun fejlsank noget rugbrød på den aflastningsplads, hvor hun opholdte sig som følge af sin hjernetumor. Havde hun ikke haft sin hjernetumor med synkeproblemer – og en plejehjemsassistent som gav hende rugbrød i stedet for grød – så var hun ikke død af lungebetændelse.  Eller COVID-19 for den sags skyld. Ligeså lidt som jeg kan klandre plejehjemsassistenten for at tage livet af min mor, så var det heller ikke pneumokokker som var dødsårsagen. Det var hjernetumoren og reelt var min mor døende. Det samme gælder for størsteparten, som er døde MED COVID-19 – nemlig at det er deres grundsygdom, som er dødsårsagen!

Tænk selv – og forlang dokumentation  for ALLE regeringens vanvittige restriktioner og hold fast i, at det regeringen udsætter befolkningen for er helt, helt, helt ude af proportioner.

Jeg skriver om masker lige om lidt…så stay put 🙂

PS. Fauci publicerede i 2008 nedenstående studie af en gennemgang af dødsårsagen under den spanske influenza 1918-1919 – hvor de konkluderer, at størsteparten af dødsfaldene skyldes bakteriel lungebetændelse. Det kunne meget vel også være tilfældet herhjemme og med de nævnte dødsfald. Det aner vi ikke – for vi har ikke obduktionsdata på de 697 dødsfald herhjemme MED Covid-19. Men det er formodentlig helt samme mønster.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18710327/