Dagens tal er fredelige – og regeringens indgreb på dagens pressemøde helt ude af proportioner. Fortsat! Vi har jo nærmest navn på dem der er indlagt (og tallet faldende) ! Sammenligner vi dagens tal med tallene 24.marts – så ville det da være 9200 mennesker, som var smittet. Det var 139 mennesker der blev op opgjort. I dag tester vi 66 gange flere!!! Så kan du godt se, at vi er MEGET langt fra noget som helst!

Så skal vi også vide, hvad dem der er smittet, har af symptomer. Også de indlagte – jo – men ikke mindst de smittede. Positivprocenten er fortsat UNDER 1% (ligesom den har været siden 2.5.2020). Det vil sige at procentfordelingen ligger MEGET fredeligt og har gjort det meget længe! Der er INGEN voldsom udvikling. Og indsatsen helt ude af proportioner. Læg mærke til, hvordan man griber fat i enkelt-episoder. Det er som om vi lever i en tegneserie, hvor intet andet eksisterer af trusler og sygdomme end COVID19 – det er en coronafarce. Men en alvorlig farce.

Jeg er fortsat meget rystet over, at regeringen fra starten ikke ønskede at få sat symptomer på de smittede – det ville jo give os et indtryk af hvor syge folk egentlig er. Jeg er overbevist om, at det var et ønske fra SSI´s side.

Så dagens testede positive aner INGEN hvilke symptomer har. De har meget vel slet ingen symptomer.

Og hvad angår masker – NEJ – der findes INGEN videnskabelig dokumentation for at det samlet set gavner befolkningen at gå rundt med masker i fx busser og til caféer. Den dokumentation findes IKKE og er heller ikke blevet forelagt. Til gengæld venter vi fortsat spændt på forskningen fra Rigshospitalet…

Og hasteloven – ja – det er den der fortsat gør, at statsministeren kan opføre sig som en diktator og diktere dit sociale liv, din bevægelsesfrihed, dit arbejde osv. Det er skræmmende. Og så på så lille et grundlag.

Og nej – det er IKKE på grund af nedlukningen, at Hjørring, Odense og København kom gennem deres udbrud – tallene var nemlig allerede nedadgående FØR nedlukningen og udbruddene på vej til at drive over. Man kan også med rette spørge, om netop nedlukningen holder en smittevej i live – fordi folk kommer tættere på deres familie i længere tid – og COVID19 smitter primært mellem tætte personer, som kysser hinanden, drikker af samme kop, ligger i ske osv. Ikke af at du og jeg sidder på hvert vores kontor i en kontorbygning. Gak – helt gak!

I er velkomne til at kommentere her – men mange af jer følger mig også på FB eller er ven med mig – og der foregår megen debat. Så tak for det. Klø på derude…

https://forlagetliva.dk/catalog/product/view/id/199/s/coropa-en-samtalebog-om-covid-19/