De vanvittige restriktioner forlænges til 17.1.2021!
Jeg er rystet. Rystet over at vi lever i et diktatur, hvor man på den måde kan tvangslukke forretninger, storcentre, skoler osv.
Og jo – det ER et diktatur. Hvad vil du ellers kalde så vanvittige tvangsforanstaltninger? Helt ude af proportioner med de faktuelle forhold.
Den eneste grund til, at regeringen slipper afsted med så voldsomme indgreb i befolkningens grundlovsbestemte frihedsrettigheder er, at de bakkes blindt op af pressen. DR og store dele af pressen er faktuelt statsmedier. Intet andet. Det har de været i hele forløbet og det bliver kun værre.
Ignorante journalister smager på tallene, som var det 2.klasses matematik de øvede sig på. Uden overhovedet at fatte en bjælde af hvad tallene reelt viser. Selvfølgelig bistået af vel 10 alarmistiske læger – som har meget på spil, fordi de har taget fejl i 10 måneder. Så er man nødt til at holde krampagtigt fast!
Det forbliver fuldstændig ude af proportioner med de faktuelle forhold. Fuld og aldeles ude af proportioner!
re
Det har allerede været og er 10 hæslige måneder. Ikke på grund a COVID-19 – men på grund af regeringens inkompetente håndtering iblandet et kæmpe ønske om magt.
Tallene er fredelige. Når man voldtester som tilfældet har været, fanger man rigtig mange, som er positiv for COVID-19 men INGEN symptomer har. Ej heller smitter. Og en del af disse indlægges med fx brækket ben.
Det der belaster sundhedsvæsenet er karantænen af plejepersonalet og at folk som INGEN symptomer har på COVID-19 skal behandles som var det pest.
Og hvor er DU så? Det er DIN frihed. DINE børn frihed. Vores alles frihed som begrænset i ekstrem grad. Alene fordi vi tillader det ske.
Som én skrev til mig “kun døde fisk flyder med strømmen” – jeg må indrømme stanken af rådne fisk er ulidelig.
Kom med på frihedsholdet – de gule badges: