Det er et forfærdeligt massehysteri vi lige nu er vidne til. Hæsligt og på samme tid patetisk.

Forventningen må være, at foråret gør, at vi IKKE får en stor corona-epidemi herhjemme. Ikke mindst hvis I går ud og lever livet. Løber, cykler, går og leger udenfor. Lad være med at være en sofatrold. Kom ud i livet. Kom ud at leg.

I forvejen har vi børn og unge som i stigende grad har klimaangst – nu kommer coronaangst. Det er helt ude af proportioner og meget trist for dem, der nu sidder og gemmer sig bag nedrullede gardiner med ansigtsmaske og mens de øver sig på namaste. Helt ærligt. Nu må det stoppe. 27 mennesker er smittet.

Det er helt fint at steppe op på håndvasken – det kan mange med fordel gøre. Corona eller ej. Før madlavning og spisning -samt efter toiletbesøg. Aktuelt ser det også ud til at være en god idé at vaske hænder efter berøring med spyt og snot. Så den del må vi gerne samlet blive meget bedre til. Men så stopper det altså også der.

Medierne har et kæmpe ansvar for dette hysteri – ikke mindst deres evige jagt på clickbates. Det er pauvert, ækelt og decideret tarveligt.

Træk vejret – helt ned i mavsi – og så lev livet. Giv dem du elsker et knus. Ja et kys ligefrem. Og husk – livet er farligt – vi kan dø af det.

https://forlagetliva.dk/plakat-vask-dine-haender.html?fbclid=IwAR34vt2NKxDAIiW5Tn0tW_IJQR9C5dlzUid8VmXrlisqfpiyE11qxJVTA-I