Hvis ikke det var så sørgeligt for landet, er sundhedsministerens pressemøder en farce. Decideret farce. Men det er IKKE sjovt – det er umådeligt trist. Ikke mindst også fordi, at pressen på ingen måde forstår at stille kritiske eller bare nysgerrige spørgsmål.

Jo – vi ser et mindre udbrud aktuelt i København og Odense. Og ved du hvad – det skal du til at vænne dig til. For sådan er det!

Men som modvægt til alarmisterne – som har fri taletid i pressen – vil jeg gerne lige understrege væsentlige forhold. Nemlig antal døde!

Den sidste uge er 2(!!) døde MED COVID19. Og den sidste måned 11(!!). I samme periode er der død 4500 danskere! Nogle af sidstnævnte meget vel før end de burde, fordi de ikke har fået den rette behandling – ikke er kommet til behandling i tide, ikke fået rette genoptræning osv. Fordi alt står i COVID19-tegneseriens skygge, ja, så er alle andre patienter åbenbart ligegyldige. Ikke mindst de patienter, som vitterlig ER alvorligt syge!

Så nu må det hysteri stoppe. Det er HELT, HELT, HELT ude af proportioner. Og sigtet uklart. For det er utopisk at forestille sig, at vi kommer COVID19 til livs. Vi går nu ind i en efteråret og dermed også flere virusinfektioner, forkølelser osv – herunder COVID19.

Om en lille uge udkommer vores bog “CoROpå – en samtalebog om COVID19”. Læs den! Mere kan jeg ikke sige – og jeg er overbevist om, at det hele står meget tydeligere for dig bagefter. Hvordan vores rettigheder er blevet indskrænket og hvordan regeringens indsats har været helt forfejlet og ude af proportioner.

Du kan bestille den signeret på nedenstående link – men du kan også låne den på biblioteket. Hovedsagen er du får den læst. Ikke alene for din egen skyld – men for vores lands skyld. Politikerne gør alene, hvad befolkningen tillader dem at gøre. Længere er den egentlig ikke.

https://forlagetliva.dk/catalog/product/view/id/199/s/coropa-en-samtalebog-om-covid-19/?fbclid=IwAR3taz8LGDWzWpvR_cUuB-VeiW7IhD_Z6XxTAgKWQ3d5gKl9vNU72M-r00k