Fakta, viden og forstand er endelig ved at vinde over frygt, angst, tro og gisninger. Heldigvis. Corona-tallene er fortsat fredelige og INTET tyder på, at vi er på vej ind i en bragende corona-epidemi.

Det bør nu være tydeligt for enhver på hvilket tyndt lægefagligt og statistisk grundlag, at landet blev lukket ned. Nu har vi data, som bekræfter der IKKE er en større corona-epidemi under opsejling. Det må vi forvente regeringen handler ud fra omgående.

Så sænk skuldrene – træk vejret – og luk op for livet. Giv slip på din corona-frygt og begynd at tænke klart igen. Det gælder for dig selv – og det gælder i højeste grad for regeringen. Der er fortsat ikke noget lægefagligt belæg for at holde landet lukket – og nu har vi omvendt tydelig dokumentation for at landet SKAL åbnes. Genbrugsstationerne er åbnet – og vi må forvente (og kræve) at resten af landet åbnes over de næste dage. Der er intet belæg for at landet holdes lukket til efter påske – og dermed den medfølgende fortsatte tiltagende katastrofe for landet hvad angår alvorligt syge mennesker, udsatte, landets økonomi, virksomheder, arbejdsløse, børnene – kort sagt fællesskabet.