I går d. 8.5.2018 var jeg til gallapremiere på “Sankt Bernhard Syndikatet”. Instrureret af Mads Brügger og med Frederik Cilius Jørgensen og Rasmus Bruun i hovedrollerne. Selv har jeg en lillebitte rolle i filmen som Dr. Manniche.

Det er en fantastisk film som skildrer to ensomme, fortvivlede sjæles jagt på det kinesiske guld AKA salg af Sankt Bernhard hunde i Kina. Selv om jeg er med i filmen, så jeg den først igår og jeg var bjergtaget fra ende til anden. Både Frederik og Rasmus spiller fantastisk godt og med nerve. Jeg forstår godt at Rasmus allerede har vundet en pris for bedste mandlige hovedrolle (Tribeca) og der må være flere priser på vej.

Anmeldelserne må man tage med et gran salt. I dagens Berlingske anmeldes den af Kristian Lindberg – som ikke giver den nogen retfærdig anmeldelse. Han synes min scene er fin (tak for det) – men kender mig tilsyneladende ikke. Jeg er åbenlyst ikke kendt pornomodel (og dermed tydeligvis udenfor hans kendskabskreds). Fred være med det. Vær vores smag.

Du skal ind at se filmen. Du bliver grebet om hjertet og ser en type film som må siges at være en sjældenhed. Manus, vinkling of filmning ikke set før. Det er ganske enkelt en genial film og genial historie.

Gallapremieren var en herlig oplevelse. Hunden Dollar (som IRL hedder Odessa) var med. Hun gjorde et skønt og lettere savlende indtryk – især da hun skulle på scenen med Mads og trak ham ud af salen i løb. Det var herligt. Hun ville åbenlyst ikke på scenen :-).

Efter filmen blev alle kaldt op på scenen – inklusiv mig selv. Det var en sjov oplevelse. Smukke blomster blev det også til. Jeg var megastolt over den flotte film, som de gode folk har fået lavet i et herligt fællesskab. Og jeg er stolt over at være en lillebitte del heraf.

Der var rift om billetterne til gallapremieren, men jeg havde heldigvis formået at få billetter til min mand og datter, Mai. David har filmen til gode (og han glæder sig hæ hæ). Det var vidunderligt at høre dem begge to grine ved min scene – og dejligt omgivet af stor kærlighed. Jeg nåede da at tænke, at når de griner, så er det nok en sjov scene :-). Og det er det.

Jeg bringer lige lidt fotos fra aftnen. Også af mit fine tøj. Den skønne, mørkelilla blondekjole er fra den fantastisk dygtige designer Elsa Adams, tasken Chanel, skoene Christian Louboutin og makeup Malene Windekilde. Smykkerne er selvfølgelig fra JEWLSCPH og jeg bare elsker disse Gemcluster med ametyster. Jeg følte mig som en filmstjerne og det var bare herligt. Så tak til holdet bag filmen for at tænke mig ind i filmen.