Sindsyg CENSUR på Berlingske ved Tom Jensen
Her bildte jeg mig ind, at vi havde ytringsfrihed og fri presse! I hvert fald ikke på Berlingske!
Kig godt på ovenstående annonce. Den havde vi (208 danskere) købt plads til på Berlingske. Troede vi da!
Det tog chefredaktør Tom Jensen mindre end 1 time at vurdere, at den indeholder udokumenterede påstande! ALT kan dokumenteres og Tom Jensen er IKKE læge. Teksten har selvfølgelig også forinden været omkring flere andre dygtige læger og fagfolk. Tom Jensens motiver afsløres af, at han end ikke bad om dokumentation for de “udokumenterede påstande”! Den havde han selvfølgelig fået – men ønskede den åbenbart ikke!
OMG når jeg tænker på alt det udokumenterede vrøvl Berlingske ofte er spækket med – og har været det i hele coronakrisen. Ofte har man tænkt, at det var den yngste uduelighed som forsøgte at stave sig gennem corona. Helt åbenlyst uden forstand på tal, procenter osv. Faktisk et gennemgående problem, at journalisterne på bl.a. Berlingske åbenlyst ikke forstår fakta og procentregning.
Tom Jensen beslutning er helt vildt skræmmende for vores demokrati.
Nu forsøger vi at få bragt annoncen i et modigt medie. Men det siger rigtig meget om pressens helt horrible censur under coronakrisen og nok også før.
Jeg har et åbent spørgsmål til Tom Jensen – hvad er dit ærinde? Og hvis ærinde går du?
Mit gæt er, at du, Tom Jensen, lefler for dine “kunder” regeringen, ligesom at du og dit medie selvfølgelig lever af netop alle jeres vildfarne og fake news hvad angår corona. Den gode forretning skal jo nødig ødelægges af fakta. Men det er godt nok pauvert og fattigt. Fattigt for demokratiet og ydmygende for Berlingske.
Det er din og min frihed, som er på spil. Ja vores børns frihed og fremtid.
Må jeg råde dig, kære læser, til at opsige dit abonnement på statsmediet Berlingske? Jeg gør det omgående!