Jeg tror, jeg holder mig til dagens tal – de er procentuelt i dag på 0,71% – der er 123 smittede ud af 17287 testede. Man kan med sindsro tale om at lede efter gråspurve med en kanon…for lige at omskrive den lidt. Meningen er den samme. Kurven er ligeså fredsommelig som den længe har været. Man tester flere altså fanger man flere! Og disse er i mindre udbrud rundt i landet. Sådan er det – og det kan du ligeså godt vænne dig til. Det GODE budskab er så, at der IKKE er flere døde med Covid19 og på trods af at der har været en lille periode med lidt flere smittede, ja, så har tallene for indlagte generelt været nedadgående. Lige nu er der så en smule flere indlagt (16) men INTET der kan vælte vores sundhedsvæsen. Som husk nu på – at det var netop bekymringen for sundhedsvæsenet ressourcer som gjorde, at landet blev lukket. De bekymringer er væk  – så lad os få ÅBNET landet helt!

Alarmister begynder at trætte mig. Nu så jeg Søren Brostrøm mente, at vi skal skære ned på at se venner og familie? Øhhh, hvorfor? Hvilken grundig cost-benefit-analyse ligger til grund for en så bombastisk melding? Skal vi minimeres til små robotter, som hver især sidder i vores egen lille celle med udslukte øjne og udslukt sind og hjerte? Nej, vel!

Lige nu kæmper Mai og jeg for at få vores samtalebog skrevet færdig og den ligger lige nu til testlæsning. Glæd dig – for jeg synes vi med rette får sat spot på hvad der gik galt, blændværket, vildledningen og tilsidesættelse af proportionalitetsprincippet. Sidstnævnte efterlyste Søren Brostrøm selv d. 11.3 – og mener han vitterlig ovennævnte, så har han da helt glemt selvsamme. Jeg håber det var en fortalelse.

Tak for alle jeres kommentarer og beskeder. Jeg fornemmer, at flere og flere forstår hvad jeg har forsøgt at sige i nu tæt på et halvt år. Så tak for jer. Jeg forstår også, at I bliver mere og mere corona-trætte. Det er fuldt forståeligt. Men så kan du glæde dig til en opbyggelig samtalebog, som er liiiiige på trapperne 🙂