Først lavede Seruminstituttet en grov regnefejl ifht smittetrykket. Nu er det så åbenbart på plads – men så undrer de sig over at det falder markant.

Der er en væsentlig årsag til faldet – og det er den årsag jeg har forsøgt at forklare, uddybe og belyse tæt på 100 gange. Nemlig foråret! Sæsonvariationen. Fuldstændig som ved influenza og andre covid-typer har Covid19 OGSÅ en sæsonvariation og forsvinder nu sammen  med foråret.

Jeg er med på at Seruminstituttet kan lave en regnefejl hvor man flytter en kolonne på et excelark. Omend det er en stor skandale er det en menneskelig fejl. Men nu må de skrue op for høreapparatet eller tage læsebrillerne på. Man skal være både meget blind og døv for IKKE at have forstået, at der er tale om en sæsonvariation og at foråret hjælper os på vej.

Smitten med Covid19 er stort set væk. I dag er tallet 0,74% af de testede som er smittet – og antallet i respirator er faldet med 3 og er nu på 18. Antallet af indlagte er også faldet. Kort sagt luk nu for pokker op for landet. Håber fakta i dag får has på frygten. Udbruddet er stort set ovre – skuldrene ned – landet skal åbnes. Foråret har hjulpet os på vej.

PS – De sidste dage har der været vist nogle billeder og videoklip af mig fra en herlig frihedsdemonstration i stormvejr. Deraf et vildt hår. De billeder tåler ikke gengivelse – men det gør solbrillerne fra www.manniche.com til gengæld :-). Og netop foråret kalder jo på skønne solbriller.

Husk nu – foråret ER vores ven!