Dagens tal er snorlige og fine. Stort set ingen dør MED Covid19 – 1 det sidste døgn og 149 andre mennesker, som er døde helt UDEN COVID-19. Men de 149 er åbenbart ligegyldige i regeringens corona-tegneserie. For det er som om, at vi lever i en tegneserie. Det går mere og mere op for mig, at det i bund og grund handler om manglende kompetancer – erfaringsmæssigt, uddannelsesmæssigt og erhvervsmæssigt hos regeringen. Selvsamme har medført, at de de sidste 8 måneder – og fortsat – har udsat befolkningen for nogle helt vanvittige indskrænkninger og indskrænkninger helt ude af proportioner med de faktuelle forhold.

Kig godt på kurven – som da tal taget direkte fra Seruminstituttets opgørelser. Her ser du positiv- procenten – altså andelen af testede, som er smittede. Ikke nødvendigvis syge – men smittede. Der er faktisk procentuelt et FALD fra igår – og tallene fredsommelige og kan på ingen måde legitimere de voldsomme restriktioner, som atter krænges ned over befolkningen. Hertil kommer, at mindst halvdelen ingen symptomer har og heller ikke får det og ej heller smitter andre.

Jeg mærker heldigvis at befolkningen i stigende grad siger fra. Min video om de møgbeskidte mundbind er indtil videre blevet set knap 150.000 gange. Det vidner om ikke alene interesse men også at befolkningen finder oplysningerne i videoen som nødvendige og oplysende.

Vores badge til jer, som ikke tåler mundbind, er også utrolig populær – og det glæder mig, hvis den kan hjælpe endnu flere, som ikke tåler mundbind, til at undgå udskamning i det offentlige rum. Det sker nemlig alt for mange gange, på trods af, at det er fuldstændig efter bekendtgørelsen IKKE at bruge mundbind, hvis ens helbred (fysisk eller psykisk) forhindrer dette.:

https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html

Populariteten har også medført, at jeg lige for tiden får ret mange date-anmodninger. Typisk fra gentlemen (+ 80) som kan lide kuvøsegøf (knap 59)…men jeg må skuffe de både blinde og døve mænd med, at jeg allerede er godt afsat. Jeg er så umådelig heldig, at min mand er min sjæleven – og jeg føler mig meget priviligeret. Sjælevenner byder livet os kun ganske få af. Så så længe han mener det samme om mig, må de +80 årige (og yngre) søge andre græsgange :-).