Det photoshoppede billede af en lille skoledreng, som Socialdemokratiet har forsøgt at skamride befolkningen med, vil ikke forlade mit indre blik.

Det er en billede af en dreng, som de har købt fra et billedbureau. Så har de photoshoppet et mundbind på drengen. Til dem der er i tvivl må jeg minde om, at ørerne ikke sidder SÅ højt oppe, såfremt snoren skal sidde fast på øret. Det er endda dårlig photoshopping.

Billedet afspejler på bedste og afslørende vis, hvordan regeringen igen og igen og igen har “photoshoppet” virkeligheden.

Senest igår, hvor Magnus Heunicke lyver over befolkningen og påstår, at den britiske variant er i vækst og kontakttallet stigende. Det var løgn – hvilket SSI senere da også ærligt melder ud. Vi andre ved det, fordi vi følger tallene nøje. Og du ved det – ikke mindst hvis du følger mig her på min blog og de sociale medier.

Det er et godt eksempel på, hvordan magt korrumperer og hvordan man hos Socialdemokratiet helt åbenlyst har tænkt – “vi har bildt befolkningen så meget andet l….ind – så de hopper også på dette bluf nummer. De dumme danskere.”

Indrømmet alt for mange “dumme danskere” er hoppet på limpinden og fortællingen om covid-monstret. En fortælling, som ikke faktuelt lader sig dokumentere herhjemme. Men fortællingen har været og er bistået af en blind presse.

Lad os håbe at det photoshoppede billede endelig får pressen til at stoppe op og søge fakta snarere end understøtte fortællingen om det store coronamonster.

Sidst men ikke mindst – har partiet i ekstrem grad skadet landets børn. Både de helt almindelige og de udsatte børn. Skadet dem ved at sende dem unødigt hjem fra såvel dagpasninger (i foråret) og skoler/efterskoler i flere omgange. Skadet udsatte børn ved at sende dem hjem til dysfunktionelle familier. Skadet børnene ved at udfordre og ødelægge  forældrenes forsørgelsesgrundlag. Og nu skadet børnene ved at sende et forkert signal om at skolebørn skal bære mundbind. Det hverken skal eller MÅ de. Så alene der går Socialdemokratiet meget klart imod retningslinierne fra Sundhedsstyrelsen.

Mette Frederiksen kunne med rette også nu sige “Myndighederne står IKKE bag denne beslutning. Heller ikke denne beslutning”.

Landet kan uden problemer åbnes helt – for vi har opnået flokimmunitet.

Hey, kammerat, er det ikke tid til, at DU vågner op!? Det tror jeg nok det er.