Mon Søren Brostrøm også havde vores badge på om, at han ikke tåler mundbind?
Lige nu florerer der et billede fra toget, hvor Søren Brostrøm sidder og arbejder koncentreret foran sin skærm. UDEN mundbind.
 
Jeg forstår udmærket, at han ikke bruger mundbind. Der er nemlig ikke evidens for, at det virker!
Samtidig er det et meget godt tegn på den dobbeltmoral, som ikke mindst Søren Brostrøm selv har udvist nu i hvertfald anden gang (sidst var det manglende håndsprit og afspritning).
Men vi er jo kun mennesker. Og mennesker er ikke robotter. Ej heller Søren Brostrøm. Eneste problem er blot, at Søren Brostrøm forsøger at gøre befolkningen til robotter. Og udskammer os, som ikke går i takt.
Da Rigshospitalets studie kom i sidste uge, hvor det klart viste, at der IKKE er nogen beskyttelse ved brug af mundbind. Nemlig INGEN signifikant forskel på dem med og uden mundbind. Og til jer som siger, åhh jo der var da en lille effekt, må jeg tilføje at du skal lære statistik. Uden signifikant forskel INGEN effekt. Og så kan jeg da tilføje, at med den forståelse af data, ja, så beskytter briller endnu mere og mænd med mundbind har ligefrem ØGET risiko for smitte. Men det vil jeg ikke konkludere, fordi disse forskelle er heller ikke signifikante. Så vil det være decideret useriøs, hvis jeg sagde andet.
Søren Brostrøm burde klogt have benyttet lejligheden til at tage bestik af nævnte studie og i lyset af alle de negative konsekvenser ved mundbindet, herunder risikoen for faldulykker med døden til følge, og ændret anbefalingen til INGEN mundbind i det offentlige rum. Det gjorde han så ikke. Men tog dog sit eget af. Selvfølgelig.
 
Til dig som også vil fritages – så er du frit stillet, såfremt du ikke tåler det. Og vil du gerne have folk til at passe sig selv – så kan du benytte vores originale gule badge:
Ps. Jeg viser ikke billedet af Søren Brostrøm – men det badge som han med fordel kan bruge fremadrettet 🙂