“Sov godt – din vej til bedre søvn” er titlen på min nye bog om søvn. Fyldt med ikke mindst gode og effektive søvnråd. Netop søvn er den allervigtigste faktor for vores sundhed – og alligevel sjusker rigtig mange med deres søvn. Alt mens at kalorier tælles og man dagligt motionerer minutiøst dagligt. Men søvnen – den ignoreres, hvilket kan få alvorlige følger for dit helbred, livslængde og ikke mindst livskvalitet!
Mens jeg skriver på bogen vil jeg dagligt lige komme med et godt søvnråd. Du er også meget velkommen til at stille spørgsmål og jeg besvarer gerne.

Jeg tilbyder også søvnrådgivning. “Søvn-pakken” indeholder to telefonsamtaler, hvor første samtale er på 30 min og med målrettet søvnrådgivning og anden samtale på 15 min finder sted 14 dage efter som opfølgning. Send sms på 40312045 og skriv søvn – så finder vi et tidspunkt der passer dig til rådgivningen. Pris 499 (inkl moms). Du betaler via mobilepay.

De sidste vel 15 år har jeg beskæftiget mig med søvn – og undervist heri i mange år. Herunder uddannet søvncoaches gennem de sidste mange år. Jeg har udgivet bogen “Børns søvn – din lille sovetryne” – og en del pjecer og plakater om selvsamme. Samt lydbøgerne “Emil drømmer”, børnebogen “Anna drømmer” (som også findes som lydbog) samt indtalt “Sov godt med Dr. Manniche”. Herudover er jeg selv elitesover – det betyder, at jeg selv tager min egen ´sovemedicin´ – som er de gode og effektive råd.

Glæd dig til søvnbogen – det gør jeg selv :-).


Første gode søvnråd får du i morgen :-). Nu skal der nemlig soves igennem :-).