12. november udkommer min nye bog “Sov godt – din vej til bedre søvn”. Jeg glæder mig til, at den kan komme ud og gøre gavn.

Rigtig, rigtig mange sover elendigt. Men det findes der råd for – og de er i bogen.

Nogle er tennis- og fodboldtrænere. Jeg er søvntrænere. For det med søvn som med fx motion – at man skal træne på den – vedvarende, for at holde fast i en sund og nærende søvn. Ikke mindst nu i disse krisetider – hvor rigtig mange spekulerer, er bange, bekymrede, ensomme osv – og netop sover elendigt.

Jeg har udviklet en helt fast metode – som jeg selv bruge konsekvent – og som jeg i bogen giver videre til læserne. Og det er en metode som virker. Hvis man iøvrigt vælger at følge de simple (og effektive) råd.

Bogen kan forudbestilles her og sendes straks den ankommer fra trykkeriet

https://forlagetliva.dk/sov-godt-din-vej-til-bedre-sovn.html

Pressekontakt: info@forlagetliva.dk – hvorfra du kan rekvirere pdf-fil af bogen. Jeg uddyber gerne bogen og tankerne bag. Kontakt mig på vibeke@vibekemanniche.dk eller på tlf. 40312045.