Jeg glæder mig til min bog “Sov godt – din vej til bedre søvn” udkommer 15. november. Det er en bog, som ligger mig meget på sinde.

Søvn er den enkeltfaktor, som spiller størst rolle for vores helbred, liv, livsglæde og livslængde. Man dør hurtigere af manglende søvn end manglende mad. Alligevel ignorerer vi alt for ofte søvnens vanvittig store betydning. Både når vi er raske – og vil forblive raske – men også når vi er blevet syge og skal helbredes. Både når det gælder lettere infektionssygdomme som ved mere alvorlige sygdomme. Selv COVID-19 har et mildere forløb hos dem der sover godt.

2020 er helt sikkert et år, hvor rigtig mange har sovet rigtig dårligt. På grund af bekymringer, indre uro, spekulationer, ensomhed, frustration osv. Så jeg håber, at bogen er mit lille bidrag til at flere sover bedre og får det bedre.

Og jo – jeg ER elitesover. Jeg elsker at sove – ikke mindst når jeg er stresset og har travlt. Så sover jeg som en sten og overkommer 100 gange mere, fremfor hvis jeg ikke har sovet godt (sidstnævnte sker uhyre sjældent). Men det er med god søvn som med en veltrænet krop – den kommer ikke af sig selv. Man skal gøre sig umage og træne. Hver eneste dag og nat. Så hvis du virkelig VIL sove bedre – så kan jeg garantere dig, at du kan sove ligeså godt som mig. Bare du følger mine råd. Konsekvent!

Du kan forudbestille bogen her:

https://forlagetliva.dk/sov-godt-din-vej-til-bedre-sovn.html