Jeg er elitesover. Selv når bølgerne går højt – og jeg er irriteret, ærgerlig, stresset, sur eller ked af det – så sover jeg som en sten. Og næste morgen ser alting lidt mere lyst ud.

I dette coronahelvede, som det sidste år har været, har jeg også sovet som en sten. Jeg er 200% sikker på, at selvsamme gode søvn har gjort og gør – at jeg fortsætter kæmper videre. Kæmper indædt for at få fakta til at sejre over frygt. Jeg vil tror, at samme ærgrelser kunne holde en del vågen om natten. Men jeg sover dejligt og trygt, og er parat til fortsat kamp næste morgen.

Jeg har gennem nu mange år beskæftiget mig med søvn – og underviser ofte heri. Plus udgivet en hel del bøger, pjecer, plakater, lydbøger osv. Senest bogen “Sov godt – din vej til bedre søvn”.

https://forlagetliva.dk/catalog/product/view/id/214/s/sov-godt-din-vej-til-bedre-sovn/?SID=qfh9pue350lj2tmocdou6lhlt4

På fredag afholder jeg atter webinar om søvn – 1 time hvor jeg kommer ind på de vigtigste grunde til at vi SKAL sove – men også de mest effektive søvnråd. Du kan også sove som en sten – hvis du gør præcist som jeg siger 🙂

Tilmeld dig her:

https://livakurser.dk/live-webinar-om-god-sovn-13-00-14-00