Har du svært ved at sove? Så lad mig tale dig i søvn :-). Det virker.

I min lille lydbog “Sov godt med Dr.Manniche” benytter jeg mig af forskellige teknikker, for at få dig til at sove. Og det virker!

Søvnen er afgørende for at man kan præstere bedst muligt. Lære bedst muligt. Leve bedst muligt. Søvn har også kæmpestor betydning for vores sundhed og helbred, og spiller ikke mindst en vigtig rolle ved netop helbredelse af diverse sygdomme.

Vil du hjælpe dig selv, føler du dig stresset, uopmærksom, trist, ugidelig (fortsæt selv listen) – så bør du gør en ekstra indsats for at sove godt. Er du syg og måske endda alvorlig syg er søvn endnu vigtigere.

Lad mig hjælpe dig :-).

Foruden “Sov godt med Dr. Manniche” har jeg også indtalt min børnebog “Anna drømmer” som er en bog, der er beregnet til at hjælpe børn med at falde i søvn. Den kan du også lytte til :-). Den kan købes eller lånes via fx netlydbog.dk

Inden du lytter til lydbogen, som bl.a. kan downloades via www.forlagetliva.dk
http://www.forlagetliva.dk/sov-godt-med-dr-manniche