“Emil drømmer – få dit barn til at sove” er nummer to lydbog til børn, som skal få dem til at sove. Trygt og godt. Det er efterfølgeren til “Anna drømmer – få dit barn til at sove”. Den lille Emil har kun været ude i få uger og er allerede blevet vældig populær og downloades løbende via ikke mindst netlydbog.dk (bibliotekernes tjeneste).

“Sov godt med Dr.Manniche” er en lydbog tiltænkt voksne. Den indtalte jeg, da det gik op for mig, at en del voksne også falder i søvn til “Anna drømmer” – og nu vil jeg tro også “Emil drømmer”. Men det er jeg kun glad for. Jeg er glad for, når og hvis mine bøger, lydbøger, pjecer og plakater om søvn kan gøre gavn. For god søvn er vanvittig vigtigt for vores helbred, helbredelse, humør, indlæring og ikke mindst livskvalitet. Har vi sovet godt kan vi overkomme så meget mere og nyde livet til fulde. Har vi sovet elendigt…ja, så ved du selv hvor elendig den næste dag ofte bliver.

Selv er jeg en ´elite-sover´ – hvilket betyder at jeg sover som en sten – selv når stormen raser. Jeg tager min egen medicin så at sige – og kan kun endnu engang gentage, at mine råd virker! Heldigvis da.

https://forlagetliva.dk/udenfor-saesonen-lydbog-168