Må jeg citere min bedste (og eneste) patient Kisser (Kirsten Schiøtz Kretz Hørsholm) for “Det er svært at være en Helligfrans”..

Nu har Spotify UDEN forklaring fjernet 70 (!) af Joe Rogans podcasts. Vel at mærke UDEN forklaring. Jo – vi må forstå at han har sagt N… og så må vi forstå at han har udbredt konspirationsteorier – eller måske bare oplyst – om vaccinationerne. Det mener åndsfyrsterne Neil Young og Joni Mitchell i hvertfald. Uha uha. Jeg bemærker mig, at ingen af dem er læger…men jo da så åbenlyst hjernevasket. Må jeg have lov at citere min ven Steffen Brandt, da jeg for nogle år siden atter koket foreslog ham at blive hans korpige “Doc, det er en god idé at blive ved det man er god til. Du er landets bedste læge….men du synger pivfalsk”. Han har ret. Samme ydmyghed ville klæde Neil Young og Joni Mitchell.

Hvad pokker blev der af ytringsfriheden? Og hvordan er vores rettigheder som forbrugere, når stremingtjenester som Spotify og sociale medier som Linkedin UDEN forklaring, UDEN klagemulighed og UDEN NOGET SOM HELST bare fjerner os. Sådan! Som levede vi et diktatur. Fordi man siger det forkerte? Så skulle alt jo lukkes ned. Hvor mange gange har kunstnere på Spotify ikke talt ekstremt krænkende om os kvinder. Vores køn? Uden at det fører til fjernelser af noget som helst.

Det der falder mig for brystet er den voldsomme censur. Faktisk helt ekstreme censur. På Spotify. På Linkedin og på FB. Linkedin har fjernet min profil – og andre fagfolks som ikke taler Bill Gates efter munden. Det er uforeneligt med et demokrati. Reelt INGEN forklaring og ingen klagemuligheder. INTET. De opererer altså på dansk jord. Det samme gør Spotify!

Det rimer IKKE på demokrati – og jeg mener vi står med et enormt demokratisk problem, når så enerådige streamingtjenester og sociale tjenester som Spotify og Linkedin fjerner personer de ikke kan li. Bare fordi vores røst ikke harmonerer med egne synspunkter, egen uvidenhed, egne økonomiske interesser…ja fortsæt selv. Det er et enormt demokratisk problem.

Gud hvor jeg dog elsker den politisk ukorrekte Kisser. Flere af hende tak.