Stop udskamningen af de stakkels gymnasieelever og få nu lige proportioner i det hele.

Hvor mange gange har du selv været rejst til fx Spanien eller Tyrkiet og fået maveinfektioner fordi du fx var smittet med coli-bakterier? Eller fået forkølelser på rejsen? Lungebetændelse for den sags skyld. Personligt har jeg stort set altid fejlet et eller andet efter en skøn rejse. Forkølelse, diarré, mærkelige insektbid osv.

Fordi nogle gymnasieelever bliver smittet på en tur til Sverige legitimerer det ikke, at hele landet holdes lukket og vi ikke kan rejse til Sverige. Du kan også få leverbetændelse ved at rejse til Indien. Vi rejser alligevel til Indien (normalt da). Jeg har været i Indien vel 10 gange – og hver gang blev jeg hundesyg med maven. Og alligevel elskede jeg hver eneste tur til Indien og glæder mig til at komme til Indien igen.

Husk nu at der findes et hav af smitsomme sygdomme vi kan smittes med – også på gymnasieture. Måske er de endda smittet med også seksuelt overførte sygdomme. Uha uha.

Proportioner tak! Landet blev lukket fordi vi skulle undgå overbelastning af respiratorer og sundhedsvæsenet. Eneste overbelastning var den af regeringen påførte overbelastning – hvor mange hospitalssenge stod tomme og læger/plejepersonale ventede forgæves på de mange covid19-patienter som aldrig kom. Vi har aldrig været i nærheden af en bragende epidemi og kommer det heller ikke nu. Uagtet de stakkels smittede gymnasieelever.

Stop udskamningen og begynd at tænke selv! Nu må dette horrible vanvid da få en ende.