2% af de undersøgte for corona er smittet hermed. Fra i går til idag er undersøgt 11409 personer og 235 er smittet. Det er godt nok et meget, meget lavt tal at holde et land lukket på. 290 er indlagte og 56 ligger i respirator. Ja – tingene går rette vej. Ligesom de egentlig har gjort hele tiden.

Jo – jeg vil gerne gentage at jeg har haft ret i hele tiden. Det er trods alt rarere end at have uret – som jo må siges at være regeringens vilkår. Se med på FB – hvor jeg går live kl. 15.30 og forklarer hvorfor foråret ER vores ven. Det er vigtigt du forstår pointen – og det er vigtigt du forstår hvorfor det hele ser så fredeligt ud. Så se med og stil spørgsmål.

Ps. Jeg takker også for alle jeres søde mails og beskeder. Det er trist, at mange af jer ikke tør tage del i debatten, da I er bange for chikanen. Jeg forstår jer godt – jeg har her på min blog et ´tæskehold´ kan man vel kalde det – en god håndfuld som skriver en masse svinske beskeder til mig. Ofte sjovt nok stort set samtidig og hver dag. Koordineret indsats må man kalde det. Nogle kommer fra ´Jobcentrets ofre´, andre kommer fra en hadegruppe på fb (som dog har ændret navn…). Den snak tager vi en anden dag – for det kræver større opmærksomhed end en ps. Og der vil jeg vise jer nogle af de beskeder man skal tåle – men selvfølgelig også komme ind på hvordan det bør få konsekvenser for dem der skriver så grimt til andre mennesker. For det er helt sikkert ikke alene mig de skriver så grimt til – det er bare mig det lige nu går udover. I morgen er det dig. Det gode er – at rigtig mange af dem der har været med i den nævnte FB-gruppe – eller er med – jo er let identificerbar, da deres korrekte navne fremgår. Så måske kender du dem? Måske er det dine kollegaer, kunder, borgere, naboer, kærester – og endda børn eller forældre.

PPS. Jeg vil også meget gerne takke jer – som “beskytter” Mai og jeg derude. Mange af jer kender jeg slet ikke, men jeg ved, at I overvåger, samler screenshots, klager til FB, forsøger at regulere dårlig debattone  osv. Og det skal I have tak for. Det her er jo ikke en kamp man kan kæmpe alene – og det glæder mig, hvor mange som har været og er involveret heri. Også rigtig mange gæve kollegaer, som ikke tør stå frem. Så tak for jer!