Danmark skulle have gjort som Sverige!
Så fik vi nemlig de svenske dødstal.

Tallene er FULDSTÆNDIG snorlige – altså som dødeligheden er hvert eneste år. Ingen som helst slinger!

Se kurverne fra de forskellige år ovenfor.

Så vil I ikke godt hermed droppe jeres “uha 8000 døde i Sverige” – tallene viser jo netop, at dødeligheden er præcis som den plejer at være. Det er DE tal du skal forstå – ingen andre. Så fra nu af gider jeg ikke høre en eneste gang “men i Sverige dør så mange” – det er fortsat pressens alarmistiske tilgang til emnet, som gør, at hele befolkningen sidder og bævrer.

Sverige gjorde præcis som Danmark også burde have gjort!

Her har du facit!

Og ved du hvad – hele den coronapsykose som regeringen bistået af pressen har smittet dig med – den er fuldstændig ubegrundet. Det er en katastrofe hvad regeringen har bragt landet i – og fortsat gør. Vitterlig katastrofe!

 

PS. Jo tallene slutter ved 18.12.2020 – altså kan vi korrigere tallene til 94910 (hvis vi tager gennemsnit men højst sandsynligt mindre).

Det er fortsat indenfor den variation af dødsfald, som man kan forvente. Altså 3128 flere end sidste år 2019 som lå forbavsende lavt. Men mellem 18 og 19 var der en forskel på 3419 dødsfald. Kort sagt helt normal variation! Plus lad os lige få de nøjagtige tal! Men tallene fredelige og INTET med påstanden om 8000 flere dødsfald i Sverige.

Læs mere her:https://www.statista.com/statistics/525353/sweden-number-of-deaths/