Casper Christensen ejer en klub, Sunday Club, hvor to kvinder, Masha Vang og Kira Eggers i weekenden blev slået ned. Ejendommeligt nok uden at nogen på klubben greb ind, før begge var foreslået. Det er i sig selv ret tankevækkende. Hvor blev alle gentlemændene af?

Men hvad der er ligefrem grufuldt er, at selvsamme Casper Christensen ejer Funnyhaha – hvor man i dag lagde et foto af Masha Vang op (et foto fra 2012 hvor hun var gravid) – og så har nogle syge skiderikker (uden tvivl mænd) brugt tid på at photoshoppe hende gul og blå! Jeg er dybt rystet over at man overhovedet kan tænke på at lave noget så rædselsfuldt og afstumpet.

Men man får jo tanken om Casper Christensen i virkeligheden synes, at kvinder fortjener nogle tæv? At vi måske ligefrem selv er ude om det? Og hvad mon hans veninde synes om det? Og hendes forældre? Afstumpethed og forråelse er i sig selv grufuldt – men når man ikke alene tillader vold mod kvinder i sin klub, men dernæst endda udstiller en så alvorlig affære som vold mod kvinder som en vulgær joke, så er det udtryk for en afstumpethed og grufuldhed der er utilgiveligt og et forsøg på at legitimere og latterliggøre vold mod kvinder. Ganske enkelt. Mon ikke moralen må være, at kvinder skal holde sig ikke alene fra Casper Christensen men også hans klub Sunday Club.