Alle har prøvet at have tankemylder, når man skal sove. Tankerne fistrer og farer rundt i hovedet på én og man kan ikke finde ro. Nogle oplever det stort set hver aften, når de skal sove eller vågner om natten, mens det for andre sker mere sjældent. Personligt holdes jeg vitterlig ALDRIG vågen af tankemylder. Ganske enkelt fordi jeg ved, hvordan jeg effektivt kommer dem til livs!

Du kan lære at falde lynhurtigt i søvn. Og du  kan lære at få bugt på dit tankemylder. Selv når du er allermest stresset, opkørt, rasende, frustreret eller ked af det. Som minkavlerne må være. Som virksomhederne i Nordjylland må være. Listen hvem der retmæssigt er ensom, ked af det, frustreret eller ligefrem rasende disse dage er alenlang.

Anyway – der findes nogle effektive fif og fiduser, som jeg har givet videre i min lille og letlæste bog “Sov godt – din vej til bedre søvn”.

Jeg kan garantere dig for, at du også kan sove godt – og at du kan blive elitesover ligesom mig selv. Det kræver målrettet træning og at man bruger de rette fif.

Det er med søvn som alt andet – man kan lære at sove godt. Der findes nogle effektive gode råd, som hvis du følger dem, ja, så virker de!

Du kan bestille søvnbogen her – og jeg signerer gerne. Vi pakker også gerne ind, hvis det er til fx en julegave. Brug rabatkoden rabat20 og der fratrækkes 20%. Hvis du vil købe mere end 5 eksemplarer (fx til ansatte, familie, kollegaer osv) – så send mig en mail på vibeke@vibekemanniche.dk. Bogen er oplagt som adventsgave eller julegave. Og hvis der er noget 2020 har frarøvet en del mennesker – så er det god søvn!