Det læser vi og hører vi ofte. At en person er testet positiv for corona og INGEN symptomer har.

Det siger mange ting. Det stiller for det første spørgsmålstegn ved diagnostikken. Altså hvor sikker er PCR-testen overhovedet. Eller skulle vi sige usikker. Vi ved, at cirka 0,25% af alle tests er såkaldte falsk positive. Altså at personen nok testes positiv men reelt IKKE er smittet. Det er rigtig mange, når du ser på de danske tal.

Så siger det også noget om, hvor fredelig COVID-19 er (eller er blevet). Nemlig at mindre end 50% af dem, som testes positiv og formodes at være smittet overhovedet har symptomer! En meget meget lille brøkdel bliver mere syge (og indlægges). Men det er typisk mennesker, som i forvejen er ganske syge – og hvis det kke er SARS-CoV-2 som får læsset til at vælte, så er det pneumokokker, stafylokkokker, influenza, colibakterier osv.

Så kan MFR-vaccinen også have betydning. Altså at dem, som tidligere er vaccineret med MFR, får meget færre symptomer. Det forklarer jo, hvorfor børn og unge får stort set ingen symptomer (de er nemlig MFR-vaccineret).

Sidst men ikke mindst – når COVID-19- situationen af af mange grunde ser fredelig ud – så virker det helt, helt, helt ude af proportioner, at Mette Frederiksen igen opfører sig som en enøjet diktator overfor befolkningen og tvinger landet, befolkningen og økonomien i knæ. Det er et åbenlyst overgreb på befolknngen og helt uden hold i faktuelle forhold. Det handler om mavefornemmelser. Men regeringens mavefornemmelser har for meget lang tid siden vist sig at være uhyre farlige for landet. For den enkelte, fællesskabet og landets økonomi.

Jeg håber, at landets journalister starter med at stille kritiske spørgsmål – og starter med at udfordre grundlaget for såvel de nuværende restriktioner som eventuelle andre der måtte komme nu.

Har du ikke læst CoROpå – kan den lånes på biblioteket eller købes her. Personligt synes jeg jo det bør være årets julegave 🙂

https://forlagetliva.dk/coropa-en-samtalebog-om-covid-19.html