Malerier kan gøre meget for ens velbefindende. Få humøret op, ned eller ligeud. Jeg elsker farver og ikke mindst at omgive mig med smukke farver, malerier – alt der kan booste humøret. Øge glæden. Til tider føles det som en ørkesløs vandring blandt et væld af deprimerende malerier – for næste øjeblik at være omgivet af de smukkeste malerier skabt med en ildhu og kreativitet jeg forbliver stor beundrer af.

 

Den anden dag stiftede jeg for første gang bekendtskab med den østrigske kunstner Thierry Feuz. Har har netop nu en udstilling hos Galleri Cristoffer Egelund på Bredgade i København. Min mand og jeg gik forbi vinduerne og ´bang´ så stoppede vi op. Det ene mere sprudlende og farvemættede maleri efter det andet strålede om kap side og side. Vi blev begge bjergtaget i en grad, som sjældent sker. Du skulle kigge forbi – det er en stor oplevelse af se malerierne samlet.