I dag er det Thomas Evers Poulsen som fortæller om nethad. I går var det en anden. I morgen en tredje. Og dagen efter måske dig.

Pointen er, at det handler IKKE om Thomas – det handler om at der er nogle ondskabsfulde stakler, som finder (kortvarig) glæde i at svine andre til. Deres indre svinehund fodres. Helt uden konsekvenser. Samtidig med at dem der svines til selvfølgelig bliver kede af det. De, der siger det ikke påvirker dem, lyver!

Netop manglende konsekvenser er årsagen til, at skiderikkerne fortsætter. Men det kan og skal stoppes.

Som du måske husker fra sommerferien, startede jeg da en debat om nethad og netpoliti. Da det gik op for folk (80% var mænd), at jeg vitterlig ville offentliggøre deres beskeder og navne – ja, så stoppede det had jeg fik på minuttet! Jeg har INTET modtaget siden. Og til dem der måtte overveje det – kan jeg kun sige, at jeg offentligører jeres navne (og IP adresser). Så er I orienteret herom.

Så Thomas – hende der skrev grimt til dig (og alle de andre) skal IKKE ties ihjel. Hun skal shames offentligt. Så offentliggør meget gerne hendes beskeder men mest af alt hendes navn. For så kan hendes familie, kollegaer, arbejdsgiver, naboer, venner osv se hvad hun har gjort forkert. Det er eneste måde at komme det til livs.

Og så kan jeg kun atter efterlyse et egentligt netpoliti. Jeg ved præcist hvordan det skal skrues sammen.

Sidst men ikke mindst vil jeg opfordre ALLE medier som EB og deres hæslige Nationen til kun at lade folk debattere under rette og eget navn. Hvorfor tillader man overhovedet anonyme indlæg? Det giver ingen mening og er et stort anslag mod demokratiet. For selvsamme anonyme sviner jo helt omkostningsfrit andre til. Skulle de stå ved hvad de skriver med fulde navn vil tonen selvfølgelig blive en helt andet.

Som alle andre steder i samfundet og livet hvor du sviner – skal netsvineri også have konsekvenser. Omgående.