I er nogle stykker, hvor jeg får helt ondt af jer. For I er udenfor det oplyste og ikke mindst diskuterende selskab.

Fordi I har sendt uforskammetheder afsted mod/om mig på FB og Linkedin, så er I blevet blokeret.

Min blog er så den eneste platform, hvor I kan følge med fortsat. Det er lidt sølle – for jeg kan se, at nogle af jer tangerer at være besat af mig. Forståeligt nok – når jeg ser mig selv nøgen i spejlet. Men alligevel – det er da sølle og jeg får oprigtig ondt af jer. Det er lidt som nogen, der står udenfor en fest bestående af glade og interagerende mennesker, hvor I frustrerede trykker næsen ind mod vinduet og ønsker jer ind i fællesskabet. Være en del af festen.

Man har lov til at blive klogere og man har lov til at fortryde. Plus du har mulighed for at sige undskyld.

Hvis du sender mig en oprigtig undskyldning på vibeke@vibekemanniche.dk – så afblokerer jeg dig – så du kan følge med i mine videoer, opslag og ikke mindst den væsentlige debat, som jo altså primært finder sted på netop Linkedin og FB. Ikke her på bloggen.

Kald det benådning. Kald det ordentlighed. Kald det retten til at blive klogere <3.

Ps. Dig som IKKE har fortrudt har jeg kun én ting at sige – move on! Du spilder din tid her.