Kronprinsen fylder 50 – og Royal Run er i fuld firspring. Herligt initiativ fra Kronprinsens side.

Han har dog klaget lidt over rygsmerter gennem nu flere uger, og disse sætter selvfølgelig sine spor på hans løb. Jeg har et godt – og effektivt – råd til kronprinsen – nemlig at han kommer endnu mere igang med havsvømning. Det er uden tvivl en sport, som vil tiltale ham – og som han jo allerede dyrker til en vis grad (ifht triatlon). Men havsvømning er fantastisk godt mod såvel rygsmerter som smerter i arme, skuldre og nakke. Og vidunderligt for sjælen.

For et par år siden havde jeg fået en forløftningsskade – og jeg kunne dårligt krabbe mig afsted. Havsvømning helbredte min ryg. Stille og roligt. For hver svømmetag blev smerterne mindre og mindre – og bevægeligheden større og større. Det samme gentog sig da jeg for to år siden slog min højre arm ved fald – igen var det havsvømningen som helbredte og genoptrænede min arm.

Så mit bedste råd er, at Kronprins Frederik skruer op for havsvømningen og ryggen bliver helt sikkert meget bedre. Måske bliver det endda så godt for hans ryg at vi om ti år skal med til Royal swim :-).

Hjertelig tillykke til Kronprins Frederik <3. Ps. Ja - jeg ligner da en bøv i dragten...men jeg tror jeg kan svømme fra dig. Og hop du bare selv ned i sådan en sag - og så lad os se hvordan du så ser ud ;-). Én ting er dog sikkert - havsvømning giver en brusende lykkefølelse.